Dagen efter min konfirmation

Blå mandag – dagen efter konfirmationen

Vi skulle spise morgen mad hos en fra min klasse. Det var meget hyggeligt, der var rundetygger, frugtsalat, juice, kakao, og meget meget mere at vælge i mellem. Vi fortalte  hinanden hvad vi havde fået i gaver og hvordan ens fest var gået. Kl. 11 kom den bus, som vi havde lejet til hele dagen. Vi  gik alle sammen ind og satte os til rette. Og så gik turen til Århus midtby. Under turen fortalte de forælder som skulle være med på turen, hvad vi skulle gøre hvis vi mødte en bander, som ville have vores penge eller mobiltelefoner. Vi fik også forældrenes mobilnumre, hvis der skulle ske noget.

Fotografering af konfirmander i Aalborg

By turen

Da vi ankom til Århus, steg vi ud at bussen, og begyndte at gå op til gågaden. Jeg gik sammen med nogle af mine veninder og vi var blevet enige om at vi ville  starte i Bruuns Galleri. Vi havde to timer til at shoppe  i. Vi købte en regn jakke, hver, i forskellige skrigene farver, og dem gik vi rundt i, under hele by turen. Kl. fem minutter i 14 gik vi tilbage til bussen, og så kørte vi til Tivoli Friheden.

Læs mere om billeder af konfirmander

Tivoli Friheden

I Tivoli Friheden fik vi hver et tur-bånd, så vi kunne prøve alle forlystelserne, så mange gange vi ville. Da vi kom indenfor kunne vi se, at vi ikke var de eneste konfirmander, der var faktisk kun konfirmander der inde. Så man skulle stå i kø i lang tid. Alle os piger fra min klasse, prøvede en forlystelse der hedder “Tigeren” ca. otte gange. Da vi sad oppe i den, sang/skrålede vi en hel masse forskellige sange, det var helt vildt sjovt. Vi prøvede faktisk ikke andet end “Tigeren”, -jo en gang prøvede vi “Sørøver skibet” og kl. 18 gik vi tilbage til bussen, for da gik turen hjem til Silkeborg, for der skulle vi spise aftens mad.

konfirmander

Videre mod mexicansk restaurant

Mexicansk resturant, som ligger i Silkeborg midt by. Det var virkelig hyggeligt at spise der, og vi havde det meget sjovt, f.eks. havde to drenge fra min klasse købt nogle virkelige ulækre “gebis”, og vi andre syntes at de så virkelig skøre ud, og så smilede de til tjeneren, og hun var ved at dø af grin.

Festen

Kl. 21 kom der nogle forældre som skulle køre os hjem til en fra min klasse, for der skulle vi holde fest. Den var faktisk ret kedelig den fest, for der var ingen der dansede. Alle sad bare og snakkede, men det var faktisk ret hyggeligt. Jeg havde bare meget ondt i mine føder, for jeg havde gået i nogle spidse sko i fem timere (lige siden vi kørte hjem fra Tivoli Friheden). Kl. 24 sluttede festen, og min mor kom og hentede mig.

Og da det hele var slut følte man sig lidt tom inden i, for alt det som man havde glædet sig til var bare slut, lige pludselig! Men heldigvis har man alle de gode minder, billeder, gaver og sange, og man vil aldrig glemme de to dage, hvor at man har været midt punkt og morede sig, og har haft det hyggeligt og sjovt, -Ja man vil aldrig glemme sin konfirmations dag og blå mandag!

Læs mere:

Originally posted 2021-05-30 17:26:17.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *