problemer med stabilitet

Jeg har for nylig testet BreezeBrowser og rost produktet, men dengang var der ingen hjælp til støj, hvilket andre medier også har kritiseret produktet for, fordi konkurrenten YarcPlus netop har dette. Men det er kommet nu. Der er dog tale om en beta-version med nummeret 2.3b3, men jeg har ikke oplevet problemer med stabilitet. 

Lad det være sagt med det samme. BreezeBrowsers støjfilter virker fortrinligt, men det overgår ikke Paint Shop Pro. Billige og generelle Paint Shop Pro fjerner stadig mere støj og giver mere fleksibilitet. 

Nogle vil måske mene, at Paint Shop Pro fjerner lidt for meget, og hvis du hører til den gruppe, så bør du klart kigge på BreezeBrowser. Programmøren hævder, at filtret ikke fjerner detaljer overhovedet i billedet – hvilket er det ømme, når det gælder støj – og det kan jeg kun bekræfte. Jeg har prøvet at udsætte støjfiltret for mange billeder, og jeg har endnu ikke set unoder. 

Det er samme billede, taget af Uwe Steinmueller fra OutbackPhoto.com med Canon G2 på 400 ISO. Som nævnt i de sidste artikler er det noget, som G2 er ganske dårlig til. Alle ISO-hastigheder over 100 giver meget støj. Det ses også i dette udsnit. Billedet er ikke forstørret – det er 100 %. 

Paint Shop Pro har fjernet mere støj, men billedet er måske blevet lidt for rent. Baggrunden er stort set helt hvid. Der er stadig struktur i billedet efter BreezeBrowser. Men man kan vælge mindre effekt i Paint Shop Pro, og der er to støj-filtre at vælge imellem. 

Originally posted 2021-01-13 14:20:06.

2 kommentarer til “problemer med stabilitet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *