Roserne vælter ned over 1Ds

Eksperterne fortsætter med at rose Canons nye 1Ds til skyerne. Film har definitivt tabt kapløbet. 1Ds giver skarpere billeder med mindre støj end noget indscannet film, som vi nogensinde har set – inklusive fra tromlescannere, lyder det.

Har du virkelig mange penge, så er der grund til at kigge nøje på Canons nye topmodel EOS 1Ds. Som jeg skrev for nylig, så har uafhængige eksperter vurderet, at kameraet ikke bare overgår traditionel 35 mm analoge kameraer men også overgår mellemformat. 

Canon har lagt eksempler ud på sin hjemmeside, og de er intet mindre end imponerende. Det er en utrolig kvalitet, kameraet leverer. Bemærk dog, at billederne er kæmpestore og fylder meget. Derfor tager det lang tid at hente dem – selv med en hurtig ADSL linje. 

Luminous Landscape, der nok er en af de mest anerkendte uafhængige eksperter, har nu skrevet fem artikler om 1Ds. Og de er fulde af lovord. Luminous Landscape skriver for eksempel, at 1Ds synes at give skarpere billeder end mellemformat på store udskrifter. Det er helt nye toner. 

http://bryllupplanlaegning.blogspot.com/

https://mythdk.blogspot.dk

http://branddesigndk.blogspot.dk

http://bryllupsfotograferne.blogspot.com/

http://bryllupidanmark.blogspot.com/

http://bryllupsfotograf-bryllupsfotograf.blogspot.com/

http://reklamefotografen.blogspot.com/

http://bryllupsfotograferingnu.blogspot.com

http://bryllupsfotografe.blogspot.com/

http://bryllupsfotograf-se.blogspot.dk

http://fotograferingerdk.blogspot.com/

http://eafotografi.blogspot.com/

http://photographerdenmark.blogspot.dk

http://ballonfotografen.blogspot.dk/

http://bryllupsfotografvsj.blogspot.dk

http://fotograf-fotograf-fotograf.blogspot.com/

http://fotografiets.blogspot.com

https://professionelbryllupsfotografi.blogspot.dk

– Film har definitivt tabt kapløbet. 1Ds giver skarpere billeder med mindre støj end noget indscannet film, som vi nogensinde har set – inklusive fra tromlescannere, skriver websitet. 

Det bliver spændende at se, om Kodaks nye kamera med dets 14 megapixel giver endnu bedre kvalitet end Canon med dets 11 megapixel. En bemærkelsesværdig detalje er nemlig, at Canons foreløbige pris på 1Ds i øjeblikket er 9.000 dollar i USA. Kodaks nye DCS Pro 14n koster kun 4.000 dollar. 

Originally posted 2020-05-19 22:47:58.

2 kommentarer til “Roserne vælter ned over 1Ds”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *